Upptagande till handel av BTA 2

DETTA PRESSMEDDELANDE FÅR INTE OFFENTLIGGÖRAS, PUBLICERAS ELLER DISTRIBUERAS, DIREKT ELLER INDIREKT I ELLER TILL RYSSLAND, BELARUS, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA, USA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR SÅDAN ÅTGÄRD HELT ELLER DELVIS ÄR FÖREMÅL FÖR LEGALA RESTRIKTIONER. DETTA PRESSMEDDELANDE UTGÖR INTE ETT ERBJUDANDE ATT FÖRVÄRVA VÄRDEPAPPER I ALZECURE. SE ÄVEN AVSNITTET "VIKTIG INFORMATION" NEDAN.

AlzeCure Pharma AB (”AlzeCure” eller ”Bolaget”), ett läkemedelsbolag som utvecklar en bred portfölj av småmolekulära produktkandidater för sjukdomar som drabbar det centrala nervsystemet, med projekt inom både Alzheimers sjukdom och smärta, meddelar idag första handelsdag för den betalda tecknade aktien (”BTA 2”) som erhölls vid tilldelning inom utökningen av erbjudandet i den övertecknade nyemissionen av aktier som avslutades den 20 december 2022. Första dag för handel på Nasdaq First North Premier Growth Market är idag den 28 december 2022. Handel med BTA 2 fortgår fram till veckan efter att företrädesemissionen registrerats vid Bolagsverket. Registrering av företrädesemissionen beräknas ske i början av januari 2023.

Första handelsdag för BTA 2 som erhölls vid tilldelning inom utökningen av erbjudandet i den övertecknade nyemissionen av aktier som avslutades den 20 december 2022. Första dag för handel på Nasdaq First North Premier Growth Market är idag den 28 december 2022. Handel med BTA 2 fortgår fram till veckan efter att företrädesemissionen registrerats vid Bolagsverket. Registrering av företrädesemissionen beräknas ske i början av januari 2023.

Rådgivare
Erik Penser Bank AB är finansiell rådgivare och Synch Advokat AB är legal rådgivare till AlzeCure i samband med företrädesemissionen.