AlzeCure bjuder in till digital kapitalmarknadsdag 18 januari

AlzeCure Pharma AB (publ) (FN STO: ALZCUR), ett läkemedelsbolag som utvecklar en bred portfölj av produktkandidater för sjukdomar som drabbar det centrala nervsystemet, med projekt inom både Alzheimers sjukdom och smärta, tillkännager idag att bolaget arrangerar en digital kapitalmarknadsdag den 18 januari 2022 kl. 13:00-14:30, med Professor Bengt Winblad vid Karolinska Institutet som inbjuden gästföreläsare.

Målet med dagen är att presentera utvecklingen och de stora medicinska behoven inom AlzeCures forskningsområden Alzheimers sjukdom och neuropatisk smärta, samt ge en uppdatering om bolagets utvecklingsprojekt. Presentationen efterföljs av en moderatorledd frågestund där det finns möjlighet att inkomma med frågor.

Kapitalmarknadsdagen kräver ingen föranmälan och kan följas via https://www.finwire.tv/webcast/alzecure-pharma/kapitalmarknadsdag/.

Presentationerna kommer att hållas på svenska. Kapitalmarknadsdagen kommer även finnas tillgänglig i efterhand på AlzeCures hemsida https://www.alzecurepharma.se/sv/presentationer-och-intervjuer/.

Program:

13:00  Alzheimers sjukdom, medicinska behov & behandling – Professor Bengt Winblad, Karolinska Institutet

13:20  Uppdatering om AlzeCures projekt inom Alzheimers – Johan Sandin, CSO

13:35  Neuropatisk smärta, medicinska behov & behandling – Assoc. Professor Märta Segerdal, CMO

13:50  Uppdatering om AlzeCures projekt inom neuropatisk smärta – Johan Sandin, CSO

14:00  AlzeCures målsättningar inför 2022 – Martin Jönsson, CEO

14:10  Paneldiskussion & Q&A ledd av Kristofer Berggren, FinWire

14:25   Avslutande anförande – Martin Jönsson, CEO