AlzeCure ger livesänd uppdatering om Painless-plattformen

AlzeCure Pharma AB (publ) (FN STO: ALZCUR), ett läkemedelsbolag som utvecklar en bred portfölj av produktkandidater för sjukdomar som drabbar det centrala nervsystemet, med projekt inom både Alzheimers sjukdom och smärta, tillkännager idag att bolaget kommer att hålla en livesänd uppdatering inriktad mot bolagets projektplattform Painless den 11 maj kl 09:00. Presentationen efterföljs av en frågestund och diskussion ledd av Redeyes analytiker Anders Hedlund.

AlzeCures VD Martin Jönsson kommer tillsammans med Märta Segerdahl, CMO, Pontus Forsell, Head of Discovery & Research, och Johan Sandin, CSO, att presentera bolagets projektplattform Painless och de framsteg som gjorts, inklusive de nyligen presenterade positiva kliniska resultaten från fas Ib-studien med ACD440, som är inriktad mot neuropatisk smärta och utvecklingen i det prekliniska projektet TrkA-NAM, för behandling av osteoartrit smärta och andra svåra smärttillstånd. Båda projekten kompletterar AlzeCures breda portfölj inom Alzheimers.
 
Se livesändningen den 11 maj kl 09:00 via:
https://www.redeye.se/events/809997/strategy-update-alzecure-pharma
 
Presentationen kommer att hållas på engelska och kommer att finnas tillgänglig på bolagets hemsida i efterhand, https://www.alzecurepharma.se/en/presentations-and-interviews/.